Købsbetingelser

Købsbetingelser for Aktiv Balance

1. Generelle Betingelser

Ved oprettelse af det personlige abonnement på AktivBalance.dk skal du acceptere nedenstående betingelser, ved at markere “Jeg accepterer ovenstående betingelser” og herefter trykke “Videre”. Idet du straks får adgang til alle informationer og muligheder.

2. Forløb og Tjenester

AktivBalance.dk udbyder adgang til vores platform med en række tilbud, muligheder og arbejdsredskaber herunder mulighed for tilkøb af en række forskellige trænings- og sundhedsforløb. Du kan finde detaljerede oplysninger om hvert enkelt forløb, inklusive priser, varighed og indhold, på vores hjemmeside. Alle forløb skræddersyes til den enkelte kundes individuelle behov og mål.

3. Betaling

Betaling for forløb foretages online gennem de betalingsmuligheder, der er tilgængelige på vores hjemmeside. Når du opretter dig som abonnent hos AktivBalance.dk, betaler du et månedligt beløb, der på tiden udgør DKK 0,00. Prisen på dette abonnement opjusteres automatisk til DKK 29,00 1. august 2024. I forbindelse med oprettelsen har du oplyst os om dine betalingskortinformationer, og du har samtidig givet dit samtykke og tilladelse til, at AktivBalance.dk automatisk må trække det aktuelle abonnementsbeløb på dit kreditkort.
Alle priser er opgivet i danske kroner og inkluderer gældende moms.

4. Reklamationsret

Fortrydelsesret og samtykke til bortfald af samme.
Som medlem af AktivBalance.dk opnår du en række personlige fordele og privilegier straks fra det øjeblik, du har adgang til funktionerne på dit personlige AktivBalancecenter. Bemærk venligst, at der derfor ikke er fortrydelsesret på et medlemskab af AktivBalance.dk fra det øjeblik, du færdiggør betalingen og første gang logger ind, idet du giver dit samtykke til, at din fortrydelsesret er bortfaldet. Læs evt. Forbrugerstyrelsens lovgivning herom – Klik her 

Du kan til enhver tid opsige abonnementet. Såfremt du opsiger abonnementet midt i den månedlige abonnementsperiode, har du fortsat adgang til faciliteterne indtil datoen for næste abonnementstrækning.

5. Ansvar og Forpligtelser

Aktiv Balance påtager sig intet ansvar for skader, der opstår som følge af kundens egen forsømmelse under træning.
Det er kundens ansvar at informere Aktiv Balance om eventuelle helbredsforhold, der kan have betydning for deltagelse i forløbet.

6. Fortrolighed og Persondata

Aktiv Balance behandler alle personoplysninger fortroligt og i overensstemmelse med gældende databeskyttelseslovgivning.

7. Ændring af Betingelser

Aktiv Balance forbeholder sig retten til at ændre disse købsbetingelser. Den nyeste version vil altid være tilgængelig på vores hjemmeside.

8. Kontakt og Kundeservice

For spørgsmål eller henvendelser vedrørende køb, forløb eller disse betingelser, kontakt venligst:

Aktiv Balance
Nytorv 18
9000 Aalborg
E-mail: kontakt@aktivbalance.dk