Forløb

Hvad kan vi tilbyde dig i et forløb?

Oplev vores skræddersyede forløb og start din rejse mod et varigt vægttab, en stærkere krop og en sundere livsstil. Uanset dine mål—vægttab, styrketræning eller ændring af vaner—sikrer vi, at din nye sunde livsstil bliver vedvarende. Vi tilbyder effektiv holdtræning, kostvejledning og personlig coaching, der matcher netop dine behov.

Vi gør vores for at sikre, at du når dine mål og fastholder resultatet med et holdbart vægttab, og at du får adgang til holdtræning, kostløsninger og coaching samt vores fulde opbakning hele vejen.

For at understøtte dit vægttabsforløb og din generelle sundhedsforbedring tilbyder vi regelmæssige sundhedsevalueringer, kropsanalyser og opfølgende møder. Disse tjekpunkter hjælper med at holde dig ansvarlig og motiveret, samtidig med at de giver os mulighed for at finjustere dit forløb, hvis det er nødvendigt, for at maksimere dine resultater.

Hvad får du i et forløb hos Aktiv Balance?

Du får et varigt vægttab

Få en sundere livsstil med kostvejledning og oplev et vægttab, der giver mere energi og bedre livskvalitet. Vi sammensætter dit forløb med et mål om, at det skal holde resten af livet.

En meget stærkere krop

Med effektiv og målrettet træning opnår du en sund og stærk krop. Træningen er designet til at give dig både fysisk og mentalt overskud.

En sundere livsstil med kostvejledning

Vi coacher dig til sunde vaner og en aktiv livsstil i balance med din hverdag. Du lærer at navigere i kost og motion uden forvirring.

Overskud & meget mere energi

Et sundt vægttab kan markant forbedre din energi, overskud og generelle livskvalitet.

Kender du disse udfordringer?

1. Slankekure og diæter uden succes

Du har prøvet mange slankekure og kostplaner, men ender altid med at tage det hele på igen.

2. Træning der ikke giver resultater

Ligegyldigt hvor meget du slider i det, ser du aldrig de resultater, du drømmer om.

3. Svært og forvirrende at navigere i

Du føler, at der er så mange modstridende råd om kost og motion, at du ikke ved, hvad du skal tro på.

4. Savner et sundt liv i balance

Du mangler en løsning, der passer præcis til dig, så det bliver let og overskueligt at nå dine mål for sund livsstil i balance.

Derfor får du resultater med os!

Vi tror ikke på slankekure!

Vi tilbyder et personligt forløb, der passer til dig, dit liv og din hverdag. Det er sådan, du får resultater, der holder hele livet.

Effektiv holdtræning, der giver resultater

Med din vejleder og coach lærer du at træne på den rigtige måde, så du trygt kan stå på egne ben – også efter dit forløb er afsluttet.

Tilgang til sundhed, vi ved der virker

Aktiv Balance består af vejledere, der samarbejder for at skabe den bedste rådgivning inden for kost, sundhed og træning.

Støtte, motivation og vejledning

Med vejledning, kropsanalyser, støtte og motivation møder vi dig, hvor du er og hjælper dig med at skabe sunde vaner.

Hvordan kommer du i gang?

  1. Start med at tilmelde dig gennem vores online tilmeldingsformular. Udfyld dine oplysninger, og du er klar til at modtage alle fordelene med det samme.

  2. Efter tilmeldingen får du en tilpasset kostanalyse. Vores ernæringseksperter vil udarbejde en ernæringsplan, der matcher dine specifikke behov og mål.
  3. Med adgang til 8 inspirerende udendørs træningssessioner og to bodyscanninger, kan du følge din progression nøje og se ændringerne i din krop.
  4. Benyt dig af over 100 sunde og lækre opskrifter, læs ugentlige artikler, og brug vores kalorieberegner til at holde styr på dit daglige kalorieindtag.
  5. Bliv en del af et motiverende og støttende fællesskab, hvor du kan finde inspiration og opbakning fra andre medlemmer og fra vores erfarne coaches.

Vil du leve et sundere liv?

Vi står klar med et team til dig, der mestrer træning, kost- og ernæring – og tilbyder altid en personlig og topprofessionel tilgang til dig, der vil opnå de resultater, du drømmer om – uden at du skal undvære livets glæder. Med et forløb hos os, kan vi hjælpe dig med at nå dine mål. Vi har allerede hjulpet hundredvis af danskere med at få et varigt sundere liv, ved at hjælpe dem med et vægttab, en stærkere krop og mere energi og overskud i hverdagen.