Bliv Coach

Vil du hjælpe andre med at få et sundere liv?

Mange danskere lever ikke sundt nok til at holde sig sunde og raske. Faktisk får mindre end en ⅓ af danskerne nok motion og bevægelse til at give dem den energi og det velvære, som de fortjener. Mange mennesker er også forvirrede om, hvad der er sundt og hvad de skal gøre når det kommer til kost, motion og livsstil.

En stor del af dem vi møder i vores arbejde har svært ved at finde ud af, hvad der virker og ikke virker af kost, motion og livsstilsændringer og giver derfor op … eller bruger tid og energi på livsstilsændringer, der ikke har den store effekt.

For at følge med vores stigende popularitet er vi altid på udkig efter nye vejledere. Og du behøver ikke at være coach, træner eller andet for at blive vejleder hos os – så måske du er den rette til at hjælpe andre med at opnå en sundere livsstil?

Hvem er Aktiv Balance?

Aktiv Balance er et team af vejledere og coaches med forskellig baggrund, der vejleder deltagere for at forbedre, og vigtigst af alt, hjælpe dem med at leve et sundere liv. Vi skaber fællesskab og faciliterer positive, sunde forandringer primært gennem samtale og udendørs træning. Vi har kørt inkluderende og motiverende hold siden 2020. Vores professionelle vejledere tilpasser træningen til alle niveauer i et ikke-dømmende miljø. Vi leverer en komplet løsning til din træning – uanset alder, køn og niveau, ved at bruge unikke træningsforløb og skræddersyede træningsindsatser. Gennem vejledning og motivation sigter vi efter at opnå resultater og transformere kroppe og sind, og at samle et fællesskab.

Hvad forventer vi af dig?

  • Du er struktureret, har overblik og kan arbejde selvstændigt
  • Du er udadvendt og har gode kommunikations- og samarbejdsevner
  • Du kan etablere en god kontakt via empatisk og anerkendende tilgang
  • Du er nysgerrig, kreativ og iderig i opgaveløsningen
  • Du er god til at skabe netværk og har lyst til at samarbejde

Hvad får du hos os?

  • Fleksible arbejdstider
  • Kombineret interesse- og arbejdsliv
  • Stor indflydelse på din egen hverdag
  • Mulighed for faglig og personlig udvikling
  • Mulighed for at bidrage til videreudviklingen

Bliv en del af vores succes!

Vi rummer alle ambitionsniveauer og hjælper mennesker uanset alder – med at sætte sig mål og nå dem. Udover effektive træningstimer, frisk luft g gode grin får du personlig coaching, bodyscanning, personlige kost- og livsstilsevalueringer og anerkendelse af dine resultater.

I stedet for at give deltagerne endnu en slankekur, diæt eller kost- og træningsplan, der ikke virker på lang sigt, tager vi i stedet udgangspunkt i dem som personer og deres hverdag. Og vi sammensætter et forløb, der passer præcis til dem, som også tillader dem at leve og nyde livet.

Bliv en del af et dynamisk team

Hvis du vil have mere balance mellem dit familie- og arbejdsliv, så det passer bedre til dit liv, og hvis du vil lære nogle brugbare værktøjer inden for sundhed og ernæring, så er dette en fantastisk mulighed for dig. Start med at blive klogere på dig selv og din egen personlige udvikling. Tag testen via linket herunder og find ud af, på få minutter, om denne mulighed kan være noget for dig.